Tukilinja-lehti

Tukilinja on vammaisten ja pitkäaikaissairaiden ihmisten tasa-arvoa edistävä lehti, jonka tuotolla jaetaan apurahoja Tukilinja-säätiön kautta. Lehti on ilmestynyt vuodesta 1996 ja sitä julkaisee Vammaisten koulutuksen ja työllistymisen tuki VKTT ry.
Tukilinjan kautta voit tutustua vammaisten ja pitkäaikaissairaiden ihmisten todellisuuteen Suomessa ja maailmalla. Lehti kertoo koskettavasti ja asiantuntevasti niin arjen ongelmista kuin niistä mahdollisuuksista, joita opiskelu, työ ja toiminta avaavat – siitä, miten haaveet kohtaavat todellisuuden ja miten niistä tehdään totta.

Joka lehdestä löydät  juuri niitä inhimillisiä tarinoita, joita olet tilaajana ollut mukana tukemassa! Seuraamme tarkasti myös vammaisia koskevan lainsäädännön kehittymistä ja haastattelemme ajankohtaisia vaikuttajia. Ajankohtaisessa Valokeilassa-koosteessa sekä kirja-, elokuva- ja tv-palstoilla kerromme,  miten vammaisuutta ja sairauksia käsitellään kulttuurissamme.

Tukilinjan missiona on luoda vuorovaikutteinen tutustumisen ja tukemisen kanava ihmisten välille. Luomme sitä apurahojen kautta,  lehden sisällöllä sekä näiden nettisivujen blogien kautta. Sosiaalisessa mediassa esittelemme lehden aihepiiriin kuuluvia mielenkiintoisia ilmiöitä ja puheenaiheita päivittäin. Haluamme muuttaa niitä kielteisiä ja vähätteleviä asenteita, jotka rajoittavat vammaisten ihmisten täyttä osallisuutta yhteiskunnassa. Tuomme uusia näkökulmia keskusteluun ja näytämme, miten mielenkiintoista elämä voi olla toimintarajoitteenkin kanssa.

Tukilinja toimitetaan ja markkinoidaan palkkatyönä yhdistyksen omin voimin. Lehti noudattaa työllistämistavoitteitaan myös lehden freelance-työntekijöitä valitessaan. Suurin osa heistä on  itse toimintarajoitteisia tai heillä on kokemusta vaativasta omaishoidosta.  Lehden sisältöä suunnittelevaan toimitusneuvostoon valitsemme vain tällaisia kirjoittajia. Näin varmistamme, että vammaisten ihmisten ääni kuuluu lehdessä.

Tukilinja vaikuttaa asenteisiin ja antaa apurahojen kautta konkreettista vetoapua, kun sitä ei muualta saa. Sinulle lehden tilaus on luotettava, yksilöllinen ja vaivaton tapa vaikuttaa. 

Tervetuloa joukkoomme!

Ilmestymispäivät 2019:
1/2019:     4.2.2019
2/2019:     1.4.2019
3/2019:     3.6.2019
4/2019:     1.8.2019
5/2019:     2.10.2019
6/2019:     29.11.2019

 

Osta ja lue uusin Tukilinja-lehti Lehtiluukusta.
Aiemmat numerot voit lukea ilmaiseksi!

Tilauslomake

Selaa lehtiarkistoa

Työtä

Työllistämme
toimintarajoitteisia
ihmisiä.

Tukea

jo 22 vuotta ja
9,34 milj. euroa

Tilaa

ja ole mukana
tukijoukossa!