Tukilinja-lehti

Tukea jo vuodesta 1996

Tukilinja on vammaisten, toimintarajoitteisten ja pitkäaikaissairaiden ihmisten tasa-arvoa edistävä lehti, jonka tuotolla jaetaan apurahoja Tukilinja-säätiön kautta. Lehti on ilmestynyt vuodesta 1996 ja sitä julkaisee Vammaisten koulutuksen ja työllistymisen tuki VKTT ry.

Tukilinja-lehteä lukemalla voit tutustua vammaisten ja pitkäaikaissairaiden ihmisten elämään Suomessa ja muuallakin maailmassa. Lehti kertoo siitä, miten opiskelu, työ ja aktiivinen toiminta avaavat uusia mahdollisuuksia. Kerromme myös siitä, miten Tukilinjan apurahojen avulla haaveet tehdään todeksi ja unelmat alkavat toteutua. Joka lehdestä löydät niitä inhimillisiä tarinoita, joita olet tilaajana mukana tukemassa. Tukilinja muuttaa asenteita, antaa tietoa ja tarjoaa vetoapua kohti unelmia, kun sitä ei muualta saa!

Lue Tukilinja-lehden artikkeleita

Artikkeliosioon
Työtä Lehti työllistää toimintarajoitteisia henkilöitä.
Tukea Tukilinja-lehden kautta jo vuodesta 1996
Tietoa joka muuttaa maailmaa

Tietoa vammaisten omalla äänellä

Tukilinjan kautta voit tutustua vammaisten ja pitkäaikaissairaiden ihmisten todellisuuteen Suomessa ja maailmalla. Lehti kertoo todellisia tarinoita niistä mahdollisuuksista, joita opiskelu, työ ja toiminta avaavat – miten haaveet kohtaavat todellisuuden ja miten unelmista tehdään totta. Joka lehdestä löydät niitä inhimillisiä tarinoita, joita olet tilaajana mukana tukemassa.

Seuraamme myös vammaisia koskevan lainsäädännön kehittymistä ja haastattelemme yhteiskunnallisia vaikuttajia sekä mielenkiintoisia kulttuuripersoonia. Seuraamme, miten vammaisuus ja pitkäaikaissairaudet tuodaan esiin tv-ohjelmissa, kirjoissa, elokuvissa ja taiteessa – koko kulttuurin kentällä.

Tukilinja toimitetaan ja markkinoidaan palkkatyönä ja lehti noudattaa työllistämistavoitteitaan myös lehden freelance-työntekijöitä valitessaan. Suurin osa heistä on toimintarajoitteisia tai heillä on kokemusta vaativasta omaishoidosta. Lehden toimitusneuvosto koostuu  näistä kirjoittajista. Tällä varmistamme, että vammaisten ihmisten ääni kuuluu lehdessä.

Lue Tukilinja Lehtiluukussa

Ostamalla uusimman numeron tuet Tukilinjan toimintaa. Aiemmat numerot voit lukea palvelussa ilmaiseksi!

Tukilinja-lehden ilmestymispäivät 2020

1/2020: 3.2.2020
2/2020: 1.4.2020
3/2020: 3.6.2020
4/2020: 3.8.2020
5/2020: 2.10.2020
6/2020: 27.11.2020