Startti-stipendien saajat

Startti-stipendit on jaettu yhteistyössä Suomen Paralympiakomitean kanssa. Lisätietoa Startti-stipendistä Suomen Paralympiakomitean sivuilta, ja hakuohjeet Tukilinjan sivuilla.

STARTTI-STIPENDIT KEVÄT 2020

Yksilöhakijat

Jokela J.
Stipendi taitoluistelun kuluihin 10-vuotiaalle koululaiselle, jolla on useita toimintakyvyn rajoitteita ja joka on aloittanut lajin tavoitteellisen harrastamisen.

Dahlgren K.
Stipendi varustehankintoihin liikuntarajoitteiselle henkilölle, joka harrastaa voimanostoa kilpatasolla.

Ramot A.
Stipendi kelkkajääkiekossa tarvittavan kelkan hankintaan 11-vuotiaalle koululaiselle, jolle oman pelikelkan hankinta on ajankohtainen.

Moilanen R.
Stipendi varustehankintoihin henkilölle, joka harrastaa tavoitteellisesti golfia ja aikoo aloittaa kilpailemisen elinsiirron saaneiden golfkisoissa.

Averjanov T.
Stipendi kotiharjoittelua edistävän pöytätennispöydän hankintaan henkilölle, jolla on oppimisen haasteita ja joka harrastaa lajia tavoitteellisesti.

Lehto M.
Stipendi oman pelikelkan hankintaan kelkkajääkiekkoa harrastavalle henkilölle, joka haluaa panostaa lajissa kehittymiseen ja kilpailemiseen.

Tihumäki M.
Stipendi jääkiekkomaalivahdin varusteiden hankintaan näkövammaiselle henkilölle, joka on aloittanut lajin harrastamisen.

Lyytikäinen H.
Stipendi pararatsastuksessa tarvittavien varusteiden hankintaan henkilölle, jolla on liikkumisen rajoitteita ja joka on aloittanut lajin harrastamisen.

Grönroos M.
Stipendi jääkiekkovarusteiden hankintaan näkövammaiselle henkilölle, joka on aloittamassa lajin harrastamisen.

Kokko J.
Stipendi jääkiekkovarusteiden hankintaan näkövammaiselle henkilölle, joka on aloittamassa lajin harrastamisen.

Rosti S.
Stipendi maalipallossa tarvittavien varusteiden hankintaan näkövammaiselle nuorelle, joka on aloittanut lajin harrastamisen.

Utriainen E.
Sitpendi maalipallossa tarvittavien varusteiden hankintaan näkövammaiselle nuorelle, joka harrastaa lajia tavoitteellisesti.

Pulkkinen J.
Stipendi jääkiekkovarusteiden hankintaan näkövammaiselle henkilölle, joka on aloittanut lajin harrastamisen.

Koskinen P.
Stipendi jääkiekkovarusteiden hankintaan näkövammaiselle nuorelle, joka on aloittanut lajin harrastamisen.

Tuominen J.
Stipendi kilparatsastuksessa tarvittavien varusteiden hankintaan nuorelle, jolla on liikuntarajoitteita ja joka haluaa edetä lajissaan kilpatasolle.

Koskinen P.
Stipendi koripallovarusteiden hankintaan nuorelle, jolla on toimintakyvyn rajoitteita.

Ahteensuu T.
Stipendi kilpa-aseen hankintaan liikuntavammaiselle henkilölle, joka harrastaa ammuntaa. Hänen tavoitteenaan on edetä lajissa kilpatasolle.

Leppänen N.
Stipendi ratsastusvarusteiden hankintaan nuorelle aikuiselle, jolla on harvinainen sairaus. Hän harrastaa ratsastusta ja haluaa edetä siinä tavoitteellisesti.

Hiironen J.
Stipendi jääkiekkovarusteiden hankintaan nuorelle, jolla on toimintakyvyn rajoitteita ja joka on löytänyt jääkiekosta itselleen soveltuvan harrastuksen.

Yhteisöhakijat:

Tampereen SISU
Stipendi välineistön hankintaan voimisteluseuralle, joka on aloittanut erityisesti pojille suunnatun soveltavan telinevoimistelun ryhmän.

Ekenäs Idrottsförening rf jalkapallo
Stipendi jalkapallossa tarvittavien välineiden ja varusteiden hankintaan urheiluseuralle, joka on käynnistämässä soveltavaa jalkapallotoimintaa eri-ikäisille harrastajille.

Åbo Lawn-Tennis Klubb rf.
Stipendi tennisvälineiden hankintaan tennisseuralle, jossa on käynnistetty soveltavan tenniksen toiminta.

Tampereen Vihuri ry
Stipendi soveltavassa melonnassa tarvittavien välineiden hankintaan melontaseuralle, joka on järjestänyt soveltavaa melontaa jo pidemmän aikaa. Nyt tarkoituksena on laajentaa tarjontaa myös uusille, enemmän tukea tarvitseville kohderyhmille.

F.C Kasiysi
Stipendi jalkapallovarusteiden hankintaan jalkapalloseuralle, joka on perustanut kaksi joukkuetta erityisryhmille.

Aisti Sport ry
Stipendi, jolla mahdollistetaan uuden urheilulajin, näkövammaiskiekon, pelaamisen aloittaminen Suomessa. Stipendillä hankitaan metallisia

 

STARTTI-STIPENDIT SYKSY 2019

YKSITYISHENKILÖT

Razaei A.
Stipendi pyörätuolikoripallossa tarvittavan sopivan kokoisen pelituolin hankintaan 14-vuotiaalle nuorelle.

Silén N.
Stipendi kelkkajääkiekossa tarvittavan kelkan hankintaan 22-vuotiaalle nuorelle, joka haluaa panostaa harrastukseensa hankkimalla oman kelkan. Hän on osallistunut lajin maajoukkueleireille.

Hakala T.
Stipendi pyörätuolikoripallossa tarvittavan oman pelituolin hankintaan henkilölle, joka on aloittanut lajin tavoitteellisen harrastamisen.

Laukkarinen T.
Stipendi kelkkajääkiekossa tarvittavan kelkan hankintaan 21-vuotiaalle nuorelle, joka on aiemmin pelannut lainakelkalla ja tarvitsee mittojen mukaan tehdyn oman kelkan.

Niemi R.
Stipendi kiekonheitossa tarvittavan heittotuolin hankintakuluihin henkilölle, joka on aloittanut tavoitteellisen harjoittelun kiekonheitossa.

Saarijärvi M.
Stipendi sähköpyörätuolijalkapallossa käytettävän pelituolin huoltokuluihin 6-vuotiaalle lapselle, joka on aloittanut lajin harrastamisen.

Tuppi N.
Stipendi 7-vuotiaalle koululaiselle sähköpyörätuolijalkapallossa tarvittavan pelituolin huoltokuluihin.

Valkama V.
Stipendi 6-vuotiaalle lapselle sähköpyörätuolijalkapallossa tarvittavan pelituolin hankintakustannuksiin.

Käyhkö J.
Stipendi kausimaksuihin ja varustekuluihin 13-vuotiaalle, judoa harrastavalle nuorelle, jolla on toimintakyvyn rajoitteita.

Pulkkinen I.
Stipendi yksilöllisten ratsastuskenkien hankintakuluihin 12-vuotiaalle lapselle, jolla on liikkumisen rajoitteita ja joka on aloittanut ratsastusharrastuksen.

Leppämäki R.
Stipendi jääkiekkokelkan hankintakuluihin 22-vuotiaalle nuorelle, joka on aloittanut kelkkajääkiekon harrastamisen. Hän on tähän asti pelannut lainakelkalla ja tarvitsee nyt mittojen mukaan tehdyn oman kelkan.

Nisonen S.
Stipendi sokkopingiksessä tarvittavien varusteiden hankintaan henkilölle, joka on aloittanut lajin tavoitteellisen harrastamisen.

Kleemola J.
Stipendi koripalloharrastuksen kuluihin henkilölle, jolla on oppimisen vaikeuksia ja joka on aloittanut lajin harrastamisen Unified-joukkueessa.

Arvilommi J.
Stipendi koripalloharrastuksen kuluihin henkilölle, jolla on oppimisen vaikeuksia ja joka on aloittanut lajin harrastamisen Unified-joukkueessa.

Adje F.
Stipendi kelkkajääkiekon kuluihin henkilölle, jolla on liikkumisen rajoitteita ja joka on aloittanut lajin harrastamisen.

Alanko E.
Stipendi 16-vuotiaalle nuorelle sähköpyörätuolijalkapallossa tarvittavan pelituolin huoltokuluihin.

YHTEISÖT

United Northern Skaters ry.
Stipendi välinehankintoihin taitoluisteluseuralle, joka on käynnistänyt soveltavan taitoluistelun ryhmän.

FC Inter Powerchair
Stipendi varustehankintoihin sähköpyörätuoli-jalkapalloseuralle, joka on suuren kysynnän vuoksi perustamassa uutta joukkuetta.

Oulun Pyrintö ry / yleisurheilu
Stipendi lajikokeiluista syntyviin kuluihin yleisurheiluseuralle, joka on syksyllä 2019 käynnistänyt lapsille ja nuorille suunnatun kelauskoulun. Ryhmän ohjaajana toimii parayleisurheilija.

Turunseudun kenttäurheilijat ry
Stipendi väline- ja varustehankintoihin urheiluseuralle, joka on suuntautunut parayleisurheiluun ja tarjoaa toimintaa eri vammaryhmille.

Turun CP- yhdistys
Stipendi Boccia-kourun hankintaan paikalliselle vammaisyhdistykselle.

Kelkkajääkiekko KKP
Stipendi vasta perustetulle kelkkajääkiekkojoukkueelle lajissa tarvittavien varusteiden ja välineiden hankintaan.